cultural   hospitality   residential   interiors   landscape   urban design  
   
             
     
 

Loft-like Pre-war Apartment

This client purchased a compartmentalized pre-war apartment and wanted to transform it into an open, loft-like space with modern detailing. Removing the intermediate partitions created a sun-filled open living-kitchen-dining room space. Rerouting the existing bedroom hallway cleaned up the existing entry sequence and storage by establishing a separate entry and coat closet off the main living room, adding a storage closet, and shifting the master bedroom door to allow for a walk-in closet. Replacing all the existing doors with larger eight foot tall panel doors added to the open feeling and flow of the spaces. A dramatic new Calacatta marble fireplace surround generated a new focal point for the living space.


  news   about   contact   project map   image library